Rólunk
Slider

Dr. Kávássy Sándor

Fogorvos

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2012-ben. Azóta számos magánrendelőben és körzetben is dolgoztam, mind idehaza mind külföldön. 2020-tól Kecskemét belvárosban a Bocskai utca 4. szám alatti magánrendelőmben várom régi és új pácienseimet egyaránt.

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a munkámra hivatásként tekintek, amit szívesen végzek.
Fontosnak tartom a pácienseink megfelelő tájékoztatását, a barátságos légkör megteremtését és a precíz munkát.
Tudásomat rendszeresen bővítem továbbképzéseken, konferenciákon.

Dr. Zsígó Blanka

fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2012-ben.

Fogszabályozó rezidens éveimet egy kecskeméti nagy betegforgalmú praxisban töltöttem, ahol több mint ezer 6 és 18 év közötti fiatal páciens fogszabályozó kezelésében vettem részt. A szakvizsga megszerzése óta a szegedi Klinikán dolgozom fogszabályozó szakorvosként, ahol számtalan bonyolult eset kezelését végzem. Ismereteimet folyamatosan bővítem hazai és külföldi továbbképzéseken.

A szakmai precizitáson kívül fontos számomra a fiatal páciensekkel való kommunikáció és a barátságos légkör megteremtése a gyerekekkel. Így a hosszabb kezelések során egy csapatként tudunk együtt dolgozni. A legnagyobb megelégedettséget a pácienseim pozitív visszajelzései jelentik.

A szabályos fogazat magabiztosságot, önbizalmat kölcsönöz viselőjének, jelentősen javítva ezzel az illető életminőségét. Ez jelenti számomra a legfőbb motivációt munkám során.